Známe to všichni. Ráno zazvoní budík. Vstaneme a první myšlenku máme na jediné. Čím den co nejlépe nastartovat. Zrnková káva je životabudič pro většinu z nás. Snídani bez oblíbeného šálku si už ani nedovedeme představit. Akorát se léty mění způsob její přípravy. Od klasické černé se dvěma cukry se posunujeme k její modernější přípravě.
Aby bylá co nejchutnější
Jak si ji připravit, aby byla co nejchutnější. To nám umožní kávovar, ve kterém si ji připravíme opravdu mistrně. Jako první krok je umletí zrnek. To musí být co nejjemnější. Speciální filtr, přes kterou se vaří, má svoji důležitou funkci. Zachová všechny aromatické látky a my si na ní opravdu pochutnáme. A pokud ji doplníme mlékem, či smetanou, úspěšný den s arabicou může začít.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Souhlasím